Service och underhåll

Teckna serviceavtal för löpande underhåll

Teckna serviceavtal för löpande underhåll

Med förebyggande service och underhåll löser vi våra kunders behov. Teckna ett serviceavtal med oss så sköter vi löpande underhåll av er hydraulutrustning. Från vår verkstad i Falkenberg täcker vi hela södra Sverige.

Vi utför service på:

  • Hydraulpumpar
  • Hydraulrör
  • Hydraulcylindrar
  • Hydraulaggregat
  • Hydraulfilter
  • Hydraulmotorer

Kontakta oss för serviceavtal

Kontakta oss för mer information om hydraulik-service och frågor om hur ett serviceavtal med oss ser ut.

 

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse