30 år i hydraulikbranschen

HCW står under ständig utveckling

30 år med hydraulik!

HCW kan hydraulik och har mer än trettio års erfarenhet i hydraulikbranschen. Inledningsvis bedrev företaget försäljning av slang och ledningskomponenter, men under åren 1985-1986 utökades verksamheten till att även omfatta mer avancerade hydraulikkomponenter. Vi har butik och lager i Falkenberg.

Sedan 2004 har verksamheten stadigt vuxit och basverksamheten innefattar service, butik/reservdelar och teknik/projekt för industri, sjöfart och mindre OEM. Bland leverantörerna finns nu de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics. vilket ger goda förutsättningar för god kundsupport. HCW står under ständig utveckling och anpassar sig efter de behov som uppstår inom branschen och som kunden efterfrågar.

Service, kvalitet och bred kompetens

Vi erbjuder service och kvalitet och en mycket bred kompetens. Personalen är vår största resurs och vårt starkaste konkurrensmedel, därför satsar företaget ständigt på utbildning och utveckling, så att HCW kan erbjuda den höga kvalitet som vi står för.

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse