Våra marina kunder

Vi löser våra kunders behov akut

Hydraulik inom sjöfart

På ett modernt fartyg är många funktioner hydraulstyrda, och vi har lång erfarenhet av hydraulik inom sjöfart. Winschar, lastluckor, lastpumpar och bogpropellrar är de mest vanliga funktionerna.

Vår verkstad är belägen i Falkenbergs hamn och härifrån har vi byggt upp en stabil relation till våra marina kunder. Vi har ett långvarigt samarbete med Falkvarv AB och våra åtaganden kan även sträcka sig till fjärran hamnar där vi löser kunders behov akut, eller som förebyggande service och underhåll.

Falkvarv

Falkvarv AB, beläget vid den svenska västkusten mellan Öresund och Göteborg, är ett varvsföretag som kännetecknas av hög teknisk kompetens och solid långvarig erfarenhet.

Kontakta oss gärna – vi kan hydraulik

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse