Slangbutiken med stort reservdelslager

Stort sortiment av slangar och reservdelar

Vi har slangarna, vi har reservdelarna!

Välkommen till Slangbutiken med stort reservdelslager! I Slangbutiken har vi ett stort sortiment av hydraulslangar, hydraulkopplingar, kopplingsslangar, industrislangar, bränsleslangar, bromsslangar med mera.

Kolla med oss först! Ring 0346-71 55 13

Med vårt välfyllda lager i Falkenberg minimerar vi eventuella stillestånd och spar pengar åt dig och dina kunder. Det vi inte har i lager får vi hem på 24 timmar då vi jobbar med de bästa leverantörerna. Bland våra leverantörer finns Specma, Bosch Rexroth, Eaton, Poclain, Danfoss, Teknikprodukter, Filterteknik, Parker och Sun Hydraulics.

Lager och verkstad i Falkenberg

Vårt lager med verkstad och butik ligger i Falkenberg, och här hittar du allt inom slang och hydraulik. Bland våra leverantörer finns bl.a. Specma, PS Olje, Alcon Högtryckstvättar, Ikaros, Cejn, Bema och BS Kemi m.fl. Detta borgar för att komponentvalet blir det bästa och att HCW håller servicegraden på högsta nivå.

Öppettider:

Vardagar 07.00 – 16.00
Lunchstängt 12.00 – 12.40

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse