Hydrauliksystem

HCW är unika i norra Europa

Vi kan hydrauliksystem

Teknik & Projekt arbetar med hydrauliksystem där bästa valet av hydraulikkomponenten är första byggstenen av tre för att optimera kundens behov.

Den andra byggstenen är erfarenhet av hydrauliska system
– inom sjöfart
– inom industri
– inom energi och mindre OEM.

Den tredje byggstenen är att ha kompetent personal som förstår och kan bygga ihop system med egna ledningskomponenter vare sig det gäller nya egentillverkade hydraulaggregat i egen hydraulikverkstad eller ett hydrauliksystem ute hos kund. Hydraulcenter West är unika på detta i norra Europa i dag.

Lång erfarenhet och ständig utveckling

HCW har mer än trettio års erfarenhet i hydraulikbranschen, och vi erbjuder kompletta lösningar och hydraulsystem för sjöfart, industri och energi. I vår slangbutik och lager har vi ett stort utbud av bland annat ledningskomponenter och avancerade hydraulikkomponenter. HCW står under ständig utveckling och anpassar oss efter de behov som uppstår inom branschen och som kunden efterfrågar.

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse