Spetskompetens inom hydraulik

Kompletta lösningar och hydraulsystem för sjöfart, industri och energi

HCW kan hydraulik!

HCW har mer än trettio års erfarenhet i hydraulikbranschen, och vi erbjuder kompletta lösningar och hydraulsystem för sjöfart, industri och energi. I vår butik och lager har vi ett stort utbud av bland annat ledningskomponenter och avancerade hydraulikkomponenter. Vi har även vår slangbutik i Falkenberg.

Servicebilar över hela Sverige

Våra servicebilar står redo och vi erbjuder service över hela Sverige. Vi finns till hands när du behöver hjälp. Ring 0346-61 55 10

Bred kompetens & hög kvalitet

Vi erbjuder service och kvalitet och en mycket bred kompetens. Personalen är vår största resurs och vårt starkaste konkurrensmedel, därför satsar vi ständigt på utbildning och utveckling, så att vi kan erbjuda den höga kvalitet som vi står för. HCW står under ständig utveckling och anpassar oss efter de behov som uppstår inom branschen och som kunden efterfrågar.

Kontakta oss gärna – vi kan hydraulik!

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse