Från ventiler till stora pumpar

Hydraulcenter West AB har möjlighet att erbjuda er de mest erkända fabrikaten av hydraulikkomponenter på marknaden. Allt från mindre ventiler till stora pumpar.

Vi har tillgång till samtliga stora fabrikat på marknaden t.ex. Rexroth, Parker, Hydac, Eaton, Danfoss, SUN Hydraulics, Sunfab, Casappa, Poclain, Hawe, Kawasaki, Duplomatic.

HCW kan hydraulik!

HCW har mer än trettio års erfarenhet i hydraulikbranschen, och vi erbjuder kompletta lösningar och hydraulsystem för sjöfart, industri och energi. I vår butik och lager har vi ett stort utbud av bland annat ledningskomponenter och avancerade hydraulikkomponenter. Vi har även vår slangbutik i Falkenberg.

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse