Hydraulslangar av högsta kvalitet

Vi servar er med hydraulslangar av högsta kvalité. Servicen utförs främst i vår butik men vi åker även ut på uppdrag. Vi använder oss främst av hydraulslangar från Gates samt IMM som är världsledande fabrikat.

Krävs specifika fabrikat såsom Parker, Alfa Gomma (Dunlop Hiflex), Hydroscand så kan även detta lösas. Kontakta oss så hjälper vi er!

Kolla med oss först! Ring 0346-71 55 13

Med vårt välfyllda lager i Falkenberg minimerar vi eventuella stillestånd och spar pengar åt dig och dina kunder. Det vi inte har i lager får vi hem på 24 timmar då vi jobbar med de bästa leverantörerna. Bland våra leverantörer finns Specma, Bosch Rexroth, Eaton, Poclain, Danfoss, Teknikprodukter, Filterteknik, Parker och Sun Hydraulics.

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse