Vi kan hydraulsystem

Vi levererar nyckelfärdiga lösningar för hydraulsystem som är kundanpassade för speciella behov. Har ni krav/önskemål på fabrikat så är det inga problem för oss, vi har tillgång till samtliga mer kända fabrikat på marknaden. I samband med leverans bifogar vi komplett dokumentation till exempel för CE-märkning. Kontakta oss gärna för mer information.

Uppdateringar

Vi uppdaterar befintliga hydraulsystem för kundens önskemål till nyckelfärdiga lösningar inklusive elektronik. Allt från tillägg för säkerhet samt ökad produktionshastighet. I alla uppdateringsjobb vi utför ingår full dokumentation samt testkörning. Branscher vi jobbar mot är exempelvis sjöfart, industri, sågverk, mobila maskiner.

Lager och verkstad i Falkenberg

Vårt lager med verkstad och butik ligger i Falkenberg, och här hittar du allt inom slang och hydraulik. Bland våra leverantörer finns bl.a. Specma, PS Olje, Alcon Högtryckstvättar, Ikaros, Cejn, Bema och BS Kemi m.fl. Detta borgar för att komponentvalet blir det bästa och att HCW håller servicegraden på högsta nivå.

Ring oss idag!

Vi erbjuder slangservice på plats samt ett stort utbud av slangar i Slangbutiken. Här hittar ni även hydraulpumpar, hydraulrör, hydraulaggregat, hydraulsystem och hydrauliklösningar. Vi har butik och lager i Falkenberg och servicebilar över hela södra Sverige.

Bland vår leverantörer finns några av de största av branschens aktörer, som exempelvis Specma Hydraulic, Poclain, Parker, Teknikprodukter, Preem, Danfoss, Filterteknik, Drivma, Rexroth Bosch, Eaton Hydraulics och Sun Hydraulics.

Vi står för service och kvalitet och en mycket bred kompetens när det gäller slangar och hydraulik. Välkommen att kontakta oss!

Tel: 0346-71 55 10

HCW kan hydraulik

Jobba med oss

Har du utbildning och erfarenhet inom hydraulikbranschen eller närliggande bransch? Då kan du bli en av oss, vi söker alltid kompetenta medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Anmäl ditt intresse